چگونه لوله یخ زده را باز کنیم؟


هر ساله زمستان همانند یک پیرمرد در سراسر کشور می وزد، او بهمراه خود مقدار زیادی هوا و بادهای سرد ناگهانی می آورد. این هوای سرد مهمترین عامل یخ زدگی لوله هاست. در خانه موارد زیادی وجود دارد که میتوان موجب یخ زدگی آب درون لوله ها گردد. عایق نامرغوب، دمای بسیار سرد بیرون وترموستات معیوب از جمله مواردی هستند که این مشکل را بوجود می آورند. متاسفانه، لوله یخ زده تعمیرات ناخواسته و پرهزینه ای را به دنبال دارد، اما اگر به  چنین مشکلی برخوردید جای نگرانی نیست. قبل از اینکه روش های مارا دنبال کنید، مراحل زیر را برای کنترل جریان آب انجام دهید

لوله یخ زده را مکان یابی کنید

از نزدیک ترین شیر آب شروع به پیدا کردن بخش یخ زده لوله ها کنید. لوله ها را لمس کنید و به دنبال بخش های بسیار سرد باشید. بیشتر مواقع، بخش یخ زده در جایی است که نسبت به بقیه جاهای خانه گرمای کمتری دریافت کرده است. سقف پارکینگ، موتورخانه، زیرزمین و دیوارهای بیرونی را بررسی کنید دمای هوا در این مکان ها پایین تراست.

چگونه لوله یخ زده را باز کنیم

علت خرابی لوله را بررسی کنید

مطمئن شوید لوله های یخ زده هیچ گونه شکاف یا سوراخی ندارند. زیرا وقتی که آب یخ می بندد، منبسط می شود. این افزایش حجم ناشی از انبساط باعث شکاف در لوله می شود. توجه داشته باشید که اگر لوله شکاف داشته باشد، باید فورا با یک متخصص تماس بگیرید تا لوله معیوب را تعویض یا تعمیر نماید.

علت خرابی لوله یخ زده

جریان آب داخل لوله را قطع کنید

شیری را که جریان آب آن قسمت از لوله را کنترل می کند، پیدا کنید و آن را ببندید.گاهی حتی ممکن است نیاز به بستن شیراصلی آب ورودی به خانه باشد.

جریان آب داخل لوله

شیر آب را باز کنید

شیرهایی را که جریان آب آن قسمت از لوله را به عهده دارند، باز کنید. این کار باعث می شود آب درون لوله و قسمت یخ زده به بیرون بریزد.

روش های زیر می تواند به شما برای آب کردن یخ در لوله ها کمک کند

 روش ۱: حوله های گرم

در اینجا شما لوله ها را گرم می کنید. چندین روش وجود دارد که می توانید انجام دهید. در ابتدا، آب گرم قسمت دیگر خانه را باز کنید، یک حوله حمام را درون سینک ظرفشویی گذاشته و آن را در آب گرم خیس کنید. آب اضافی را بگیرید و سپس حوله گرم را دور لوله بپیچانید. تا وقتی که لوله گرم شود حوله را در آنجا بگذارید.

روش ۲: سشوار

اگر حوله ی گرم گرمای کافی را به لوله نداد، دومین روش یعنی سشوار را امتحان کنید. سشوار را به نزدیک ترین پریز وصل کنید. آن را روشن کرده و هوای گرم را دور لوله بگیرید. وجود هوای گرم در بخشی از لوله که به شیر آب نزدیک است باعث حرکت آب و کاهش فشار آب می شود.

روش ۳: بخاری مخصوص گرم کردن هوای آزاد

زمانی که سشوار هم مشکل را حل نکرد، یک بخاری مخصوص گرم کردن هوای آزاد نزدیک لوله یخ زده بگذارید. اطمینان حاصل کنید که بخاری تان از استانداردهای الکتریکی برخوردار است. آن را در جای امنی بگذارید که وسیله ای نزدیک آن نباشد تا موجب آتش سوزی نشود. بخاری را روشن کرده و اجازه دهید حدودا یک ساعت فضا را گرم کند. بعد از یک ساعت، بررسی کنید که آیا لوله گرم شده است یانه. اگر به نظر می رسید که لوله گرم شده، شیرآب را باز کنید و ببینید که جریان آب از کدام قسمت می آید. اگر آب از لوله چکه می کرد ، بخاری یا رادیاتور برقی را برای حدود یک ساعت دیگر روشن بگذارید.

بخاری مخصوص گرم کردن هوای آزاد

روش ۴: نوار گرمایشی

نوار گرمایشی را به دور بخش یخ زده بپیچید. اگر این وسیله را در خانه ندارید، به فروشگاه ابزار فروشی محله تان بروید و درمورد مشکل تان با او صحبت کنید. قبل از نصب آن به دور لوله حتما دستورات سازنده را بخوانید و از آنها پیروی کنید. نوار را به صورت لایه های تکی به دور لوله بپیچانید و انتهای آنرا به نزدیک ترین پریز وصل کنید.

نوار گرمایشی

برای پیشگیری از یخ زدن لوله این مراحل را ملاحظه کنید

برای پیشگیری از مشکلات یخ زدگی لوله ها، مطمئن شوید که محل های مشکل زا به درستی نصب شده اند. به ابزار فروشی محله تان بروید و بایک متخصص درمورد اسفنج لوله، که برای گرم نگه داشتن لوله به دور آن می پیچند، صحبت کنید. گاراژ، موتورخانه و دیوارهای بیرونی را بررسی کنید تا هیچ گونه هوای سردی به درون خانه نیاید. روکش هایی را بر روی شیرهای آب بیرونی بکشید تا از یخ زدن آنها جلوگیری کنید. زمانی که هوای بیرون بسیار سرد بود، کمی شیر آب را بازکنید تا قطرات آب جریان داشته باشند و احتمال یخ زدگی کمتر شود.

Shopping Cart

Cart is empty.

 

Account

Account

Menu
No account?
Create an Account