- تجهیزات گرمایشی
- 0 لایکها
- 3317 بازدیدها
- 0 دیدگاهها
همانطور که میدانید با سرد شدن هوا، نیاز به تجهیزات گرمایشی برای افزایش دمای محیط اهمیت زیادی پیدا میکند. یکی از متداولترین و پرکاربردترین تجهیزات گرمایشی، برای تأمین گرمایش موردنیاز ساختمانها رادیاتورهای شوفاژ هستند. رادیاتورهای شوفاژ انواع مختلفی دارد و هرکدام از آنها متناسب با نیاز برای منازل، شرکتها، ویلاها، مدارس و ... انتخاب و خریداری میشوند.
برای تهیه بهترین رادیاتور شوفاژ منزل، ویلا یا دفتر اداری خود بهتر است ابتدا به شناختی مختصر از انواع رادیاتورها، ویژگیهای آنها و ... دست یابید. این مطلب جهت آگاهی و شناخت انواع رادیاتورهای شوفاژ و بهترین رادیاتور شوفاژ نوشته شده است. لطفاً تا پایان این مقاله همراه ما باشید تا ویژگی بهترین رادیاتورهای شوفاژ منزل، ویلا یا دفاتر و شرکتها را معرفی نمائیم.
معرفی انواع رادیاتورهای شوفاژ
رادیاتور شوفاژ انواع مختلفی دارد و در زیر مختصراً به آن اشاره شده است.
رادیاتور آلومینیومی: یکی از روشهای رایج گرمایش در ساختمانها و آپارتمانها استفاده از رادیاتورهای آلومینیومی است. این رادیاتورها بر اساس تعداد پرهها و نوع آن دارای قدرت گرمایشی متفاوتی هستند. همانطور که میدانید رادیاتورها توسط آب گرم تأمین شده در موتورخانه مرکزی ساختمان (دیگ و مشعل) و یا پکیج دیواری یا زمینی گرما تولید مینمایند. از رادیاتور آلومینیومی در مکانهایی که نیاز به کنترل دقیق دما وجود ندارد، استفاده میشود. تعداد پرههای هر بلوک رادیاتور آلومینیومی که از نوع دایکاست (پرهای) باشند، قابل کموزیاد کردن هستند و بهاینترتیب میتوان از دمای بهتری در محیط موردنظر استفاده نمود.
رادیاتور فولادی: همانطور که از نام این رادیاتور پیداست، جنس این رادیاتورها از فولاد بوده و بهصورت بلوکهای غیرقابلتفکیک تولید میشوند، بنابراین امکان کم و زیاد نمودن تعداد پرهها وجود ندارد. شرایط نصب رادیاتور فولادی مانند رادیاتور آلومینیومی است و این یعنی در مکانهایی که نیاز به کنترل دقیق دما وجود ندارد، استفاده میشود. وزن این رادیاتورها بالا بوده و برای نصب نیاز به پایههایی دارند تا روی زمین قرار گیرند. امروزه از رادیاتورها اغلب در مدارس، مساجد و بعضی از ادارات استفاده میشود.
رادیاتور پنلی: رادیاتورهای پنلی از جنس فولاد ساخته میشوند استفاده از آنها در اکثر کشورهای اروپای رواج یافته است. از رادیاتورهای پنلی به دلیل زیبایی، ظرافت و قیمت مناسبتر نسبت به دیگر رادیاتورها بیشتر استفاده میکنند. رادیاتورهای پنلی بهصورت بلوکهای ظریف با طول 160،140،120،100،90،70،60 سانتیمتری با مقادیر متفاوت سطح حرارتی و تأمین گرمایش محیط استفاده میگردد.
شیر رادیاتور: شیرهای رادیاتور آلومینیومی، فولادی و پنلی به دو صورت دستی و ترموستاتیک مورد استفاده قرار میگیرند. شیرهای رادیاتور معمولی فقط قادر به قطع و وصل جریان آبگرم به شوفاژها هستند و قابلیت تنظیم مقدار جریان آبگرم ورودی به رادیاتور و تنظیم دمای رادیاتور را ندارند. ولی شیرهای رادیاتور ترموستاتیک مقداری دبی یا جریان آب گرم ورودی به بلوک رادیاتور و دمای محیط را تنظیم میکنند.
در صورت انتخاب و استفاده از شیر رادیاتور ترموستاتیک و قرار دادن آن روی دمای 3.5 (متوسط) علاوه بر کاهش حدود 30 درصدی در مصرف انرژی و هزینههای گاز و برق ساختمان خود، از کلافه شدن از گرمای فضاهای داخلی در روزهای آفتابی زمستان جلوگیری به عمل خواهید آورد.
رادیاتور شوفاژ برقی: استفاده از رادیاتورهای برقی بهعنوان روش ساده و آسان گرمایش کمکی در فضاهای کوچک یکی از موردعلاقهترین رادیاتورها برای مصرفکنندگان است. از مزایای رادیاتورهای برقی میتوان به تأمین گرمای دلخواه بدون نیاز به موتورخانه و پکیج و لولهکشی آب گرم، بدون صدا و ایمنی کافی اشاره نمود. انرژی موردنیاز رادیاتورهای برقی از برق ساختمان تأمین میشود. روغن مورداستفاده در رادیاتورهای برقی دائمی است، درنتیجه هیچگاه نیاز به تعویض ندارد. البته توجه داشته باشید که در صورت استفاده ممتد و دائمی از رادیاتورهای برقی، هزینه مصرفی برق بالایی خواهند داشت. به همین دلیل توصیه میشود که از این رادیاتورها بهصورت مقطعی در اتاقهای کوچکی مانند اتاقخواب استفاده نمائید.
ویژگی بهترین رادیاتور شوفاژ منزل
امروزه از رادیاتورهای شوفاژ بهمنظور تأمین گرمایش ساختمان استفاده میشود. هرکدام از رادیاتورهای گفته شده مزایا و معایبی را دارا هستند که افراد را ملزم میدارد تا متناسب با نیاز، آنها را انتخاب و خریداری نمایند. در ادامه به بررسی مزایا و معایب انواع رادیاتورهای شوفاژ پرداخته شده است.
از مزایای رادیاتور پنلی میتوان به توزیع یکنواخت گرما در محیط نسبت به رادیاتورهای پرهای، ظرافت، زیبایی، قیمت مناسب و هماهنگی با اغلب چیدمانهای داخلی آپارتمان اشاره نمود که توانایی نصب شدن از هر دو طرف بلوک خود را دارند.
از معایب رادیاتورهای پنلی میتوان به فلز فولاد مصرفی در رادیاتورهای پنلی که امکان سوراخ شدن و زنگزدگی را در مقایسه با رادیاتورهای آلومینیومی در بلندمدت دارند اشاره نمود. البته هرگونه آسیبدیدگی و پدیدآمدن سوراخ در پنل رادیاتور، شانس تعمیر مقرونبهصرفه در رادیاتور پنلی را از بین میبرد. از دیگر معایب رادیاتور پنلی میتوان به عدم افزایش یا کاهش سطح حرارتی به پنل رادیاتورها اشاره نمود؛ از مزایای رادیاتور آلومینیومی میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
رادیاتورهای آلومینیومی به دلیل جنس آلومینیوم مورداستفاده، زیبا بوده و ظرفیت انتقال حرارتی بالاتری نسبت به فولاد دارند. رادیاتورهای آلومینیومی با محیطهای مرطوب مانند حمام نیز سازگار بوده و زنگزدگی ندارند. این رادیاتورها طول عمر بالایی داشته و در برابر ترکخوردگی یا خم شدن مقاوم هستند. فلز آلومینیوم به دلیل قابلیت بازیافت، با محیطزیست سازگاری دارد و در رادیاتورهای آلومینیومی (دایکاست) میتوان با افزایش یا کاهش پرههای هر بلوک، توان گرمادهی آن را تغییر داد. راندمان حرارتی رادیاتورهای آلومینیومی نسبت به رادیاتورهای فولادی بیشتر بوده و در صورت بروز هرگونه آسیبی به پرههای رادیاتور آلومینیومی دایکاست، میتوان آن را تعویض نمود. اما بهطور کلی رادیاتورهای آلومینیومی به نسبت رادیاتور فولادی سبکتر، زیباتر و ضریب انتقال حرارت بالاتری دارند. اما به لحاظ قیمت رادیاتور آلومینیومی از رادیاتور فولادی و پنلی گرانتر است.
معرفی بهترین رادیاتور شوفاژ منزل
رادیاتورهای ایران رادیاتور از محصولات معتبری هستند که با استانداردهای روز دنیا تولید و روانه بازار میشوند. البته به اذعان شرکت، قبل از عرضه در سه مرحله تست فشار، دو مرحله تست رنگ و یک مرحله تست شعله قرار میگیرند. رادیاتورهای ایران رادیاتور اغلب شامل 10 سال گارانتی ضمانت و 10 سال خدمات پس از فروش هستند.
دمـاتجهیــز؛ بهترین قیمت ها و برند های تجهیزات تأسیسات ساختمان
استفاده از فن کویل بهجای رادیاتور!
در بعضی موارد که فضای داخلی بزرگ، خیلی سرد و با پنجرههای زیاد است و با وجود استفاده از رادیاتورهای شوفاژ و سیستم گرمایش سالم و مطمئن در زمستان باز هم سرد است، در این صورت میتوانید بهجای استفاده از رادیاتور آلومینیومی یا فولادی 30 یا 40 پره از یک عدد فن کویل CFM 200 زمینی به دلیل تأمین گرمایش بیشتر آن استفاده نمائید. بهشرط آنکه لولههای آب گرم رفتوبرگشت رادیاتور از کف ساختمان (نه از دیوار) بیرونآمده باشند.
قیمت رادیاتورهای شوفاژ
قیمت انواع رادیاتورهای شوفاژ آلومینیومی، فولادی، پنلی و برقی با یکدیگر متفاوت بوده و این موضوع در درجه اول ارتباط مستقیمی با نوع رادیاتورها دارد. ضمن اینکه قیمت رادیاتورهای آلومینیومی باتوجه به تعداد و نوع پرهها و البته برند سازنده آن در بازار متغیر است. قیمت رادیاتورهای فولادی، پنلی و برقی نیز باتوجهبه تنوع موجود در بازار، مدل و برندهای موجود متفاوت بوده و شما در سایت دماتجهیز میتوانید انواع این مدلهای مختلف را با قیمت بروز و تخفیفهای موردنظر خریداری نمائید.
سخن پایانی
در سایت فروشگاهی دماتجهیز (معتبرترین مرکز تجهیزات و تاسیسات ساختمان) میتوانید مشخصات فنی هزاران محصول معتبر از جمله انواع رادیاتور شوفاژ را مشاهده نمائید و محصولات موردنیاز خود را با تضمین اصل بودن کالا، ارائه خدمات پس از فروش، گارانتی معتبر و قیمت مناسب خریداری نمائید. در صورت داشتن هرگونه پرسشی در زمینه برند، مقایسه، انتخاب و خرید تجهیزات میتوانید در ساعات اداری ازطریق شماره گیری 88822550_021 مشاوره دریافت نمائید.
مقالات مرتبط
جهت کسب اطلاعات بیشتر، پیشنهاد میشود مطالب مرتبط با مقاله "بهترین رادیاتور شوفاژ منزل یا ویلا" را نیز مطالعه فرمایید.
- راهنمای خرید ارزانترین رادیاتور شوفاژ
- پکیج ایران رادیاتور یا بوتان کدامیک بهتر است
- آنچه که باید در مورد دیگ شوفاژ چدنی بدانید
- شوفاژ برقی و ویژگی های آن
- بهترین روش های تمیز کردن شوفاژ
منتظر تماس و مشتاق دیدارتان در مجموعه تخصصی دمـاتجهیــز هستیم
با اشتراک گذاری مقاله فوق در شبکه های اجتماعی، دوستان خود را از مطالب مهم آن آگاه سازید.
محصولات مرتبط
رادیاتور آلومینیومی آنیت 11 پره مدل اکوپایونیر سفید
تحویل تا 20 روز کاری
بست پرچمی به صورت رایگان در بسته بندی محصولات قرار می گیرد.
- ناموجود
- ناموجود
رادیاتور برقی 11 پره آنیت مدل اکوپایونیر سفید
تحویل تا 20 روز کاری
بست پرچمی به صورت رایگان در بسته بندی محصولات قرار می گیرد.
- ناموجود
رادیاتور پنلی بارلی 100 سانتی متری مدل فلت لاین
تحویل سریع
کاربر گرامی فروش این محصول بصورت اقساط امکانپذیر نمیباشد.
- ناموجود
دیدگاهها (0)