- تجهیزات گرمایشی
- 0 لایکها
- 7832 بازدیدها
شوفاژ برقی که با نام رادیاتور برقی نیز شناخته می شود یکی از به روزترین وسایل گرمایشی ایمن، مقطعی و موقت محسوب می شود و در هر مکانی که نیروی برق و الکتریسته وجو داشته باشد می توان از گرمای آن استفاده کرد. درون شوفاژ برقی به جای آب از روغن پر شده است و المنت های تعبیه شده در دستگاه باعث گرم شدن روغن درون پره های رادیاتور می شود و با گرم شدن پره های رادیاتور گرما به محیط انتقال می یابد. در رادیاتور برقی گرما از طریق روغن انتقال می یابد نه از طریق سوخت آن، و روغن مورد استفاده در سیستم آنها دائمی بوده و نیازی به تعویض نخواهد داشت. به دلیل استفاده از روغن درون ساختار شوفاژهای برقی و ظرفیت گرمایی ویژه کمتر روغن نسبت به آب، گرمایش رادیاتورهای برقی از رادیاتورهای معمولی که به سیستم لوله کشی آب گرم شوفاژ متصل می گردند (و آب گرم دیگ موتورخانه یا پکیج در آنهاعبور می کند) به طور محسوسی کمتر است! بطوریکه اگر به رادیاتور برقی یا شوفاژ برقی در حال کار دست بزنید، دست شما نمی سوزد ولی اگر در زمستان به رادیاتور شوفاژ منزل دست بزنید معمولا دست می سوزد.
این وسیله گرمایشی گزینه بسیار مناسبی برای تامین گرمای مورد نیاز در محیط های کوچک تا متوسط محسوب می شود. شوفاژ های برقی کاملاً بی صدا و ایمن بوده و گاز گلخانه ای تولید نمی کنند از این رو استفاده آنها برای محیط زیست مناسب تر می باشند و دارای امکان بهره برداری آسان هستند و کافی است که آنها را از جعبه خود خارج کرده و دو شاخه آن را به پریز برق متصل کنید.
رادیاتورهای برقی در مدلها و اندازه های مختلفی تولید و به بازار عرضه می شوند که دانستن نکات مهم درباره شوفاژ برقی و ویژگی های آن در نحوه خرید آنها حائز اهمیت است.
نکات مهم در خرید شوفاژ برقی
جنس شوفاژ: جنس بدنه شوفاژ برقی اولین نکته ای است که در هنگام خرید آن می بایست توجه کرد. اصولاً بدنه فلزی رادیاتورهای برقی معمولاً از جنس آلومینیوم بوده و از نظر قیمت برای خریداران به صرفه هستند. همچنین آلومینیوم از نظر رسانای گرمایشی پس از طلا، نقره و مس به عنوان چهارمین رسانای برتر گرمایی شناخته می شود.
تعداد پره: از نکات مهم دیگری که در انتخاب شوفاژ برقی باید به آن توجه داشت تعداد پره های آن می باشد و تعدا پره های رادیاتور برقی با میزان گرمادهی و مساحت مکان مورد نظر ارتباط مستقیم دارد. هرچه تعداد پره های رادیاتور برقی بیشتر باشد برای محیط های بزرگتر مناسبتر خواهد بود. اما به این نکته توجه داشته باشید استفاده از این وسیله گرمایشی برای محیط های خیلی بزرگ خصوصاً محیط هایی با سقف بلند توصیه نمی شود.
سیستم قطع خودکار: از ویژگی های مهم دیگری که شوفاژهای برقی برخودار هستند سیستم قطع خودکار است که با داشتن این ویژگی این سیستم آسودگی خاطر را برای مصرف کننده فراهم خواهد کرد.
امکانات جانبی: داشتن امکانات جانبی بر روی رادیاتور برقی افزایش قیمت آن را همراه خواهد داشت و این امکانات می تواند شامل مواردی همچون فن گردش هوا، جای حوله خشک کن، صفحه نمایشگر، محفظه مخصوص جمع کردن سیم برق، سیستم ضد انجماد و غیره باشد.
قیمیت شوفاز برقی: در قیمت شوفاژ برقی عوامل متعددی تاثیرگذار خواهد بود و در این مقاله به ذکر این موارد پرداختیم و مهمترین نکته در خرید شوفاژ برقی توجه به توان گرمایشی و مساحت محیط مورد استفاده است.
در ادامه ی مطلب به بررسی مزایا و معایب شوفاژ برقی و ویژگی های آن پرداختیم با مطالعه ی ادامه ی این مطلب میتوانید خرید مناسبی داشته باشید.
مزایای شوفاژ برقی
- کاربری آسان
- تنوع در اندازه
- سازگاری با محیط زیست
- روغن دائمی دستگاه
- قابل حمل و جابجایی
معایب شوفاژ برق
شوفاژهای برقی از آنجایی که دارای مصرف برق نسبتاً بالایی هستند برای گرم کردن مکان های بزرگ مناسب نیستند. این شوفاژها در حدود 2 تا 3 کیلو وات در ساعت مصرف برق دارند به همین دلیل استفاده از آنها به صورت مداوم در فصول سرد سال مقرون به صرفه نخواهد بود. شوفاژهای برقی علاوه بر مزایای فوق، دارای معایبی نیز می باشند که در ادامه به ذکر این موارد می پردازیم.
- مصرف برق بالا
- نیازمند به جریان برق قوی
- عدم تطبیق با سیم کشی ساختمان های قدیمی ساختمان
- کم بودن توان و قدرت گرمایش نسبت به رادیاتورهای شوفاژ سیستم حرارت مرکزی
اجزای سازنده شوفاژ برقی
- پایه ها: سبب عمود ایستادن دستگاه می شوند.
- المنت: حرارت لازم برای گرم کردن سیال به وسیله المنت های لوله ای شکل تامین می شود.
- کلیدهای برق: برای وصل و قطع کردن جریان برق ورودی تعبیه شده اند.
- کابل رابط: سبب اتصال رادیاتور به جریان الکتریکی می شود.
- ترموستات: مدیریت میزان دمای محیط را به عهده دارد.
- فن گردش هوا: باعث گردش هوای گرم در اتاق می شود.
- حوله خشک کن: امکان قرار دادن حوله و البسه کوچک جهت خشک شدن در زمستان را فراهم می آورد.
- پیکره دستگاه: قسمت خارجی شوفاژ پیکره یا بدنه است و در آن قسمت هایی مانند مخزن و فریم (قاب) و پایه ها دیده می شود.
- سیال: تبادل گرما را امکان پذیر می کند؛ استفاده از روغن به جای آب در شوفاژ برقی از زنگ زدن و منفجر شدن دستگاه در نتیجه تبخیر شدن آب ممانعت می کند.
دمـاتجهیــز؛ بهترین قیمت ها و برند های تجهیزات تأسیسات ساختمان
سخن پایانی
در سایت مجموعه دماتجهیز انواع رادیاتورها و شوفاژ های برقی در ظرفیت ها و برندهای مختلف همراه با قیمت های ویژه آن ها ارائه گردیده است. شما می توانید ضمن مراجعه به سایت دماتجهیز، در صورت نیاز نیز با کارشناسان این مجموعه در تماس باشید.
مقالات مرتبط
جهت کسب اطلاعات بیشتر، پیشنهاد میشود مطالب مرتبط با مقاله "شوفاژ برقی و ویژگی های آن" را نیز مطالعه فرمایید.
منتظر تماس و مشتاق دیدارتان در مجموعه تخصصی دماتجهیز هستیم
با اشتراک گذاری مقاله فوق در شبکه های اجتماعی، دوستان خود را از مطالب مهم آن آگاه سازید.
محصولات مرتبط
- −8%
- فروش ویژه
- −8%
- −8%
- فروش ویژه
- −8%