- تجهیزات گرمایشی
- 0 لایکها
- 4665 بازدیدها
با تمام شدن روزهای گرم سال، فصل استفاده از سیستم های گرمایشی آغاز می شود که یکی از مهم ترین آن ها، پکیج نام دارد. پکیج از جمله سیستم های گرمایشی بسیار محبوب و پرطرفدار است که امروزه جایگزین موتورخانه شده است. اما مانند هر سیستمی، پکیج ها برای آماده سازی و استفاده در زمستان، نیاز به اقداماتی دارند که ما در این مطلب قصد داریم به شما روش هواگیری پکیج را آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
آموزش هواگیری پکیج
با سرد شدن هوا، هیچ کس دوست ندارد در فضایی زندگی کند که سرما تمام وجودش را فرا گرفته است، به همین دلیل استفاده از سیستم های گرمایشی از اهمیت بالایی برخوردار خواهند بود، اما البته سیستمی که بتواند به خوبی کار کند و هوای گرم را در فضا منتشر نماید!
برای آنکه بتوانید از پکیج گرمایشی خانه استفاده نمایید، می بایست آن را برای زمستان هواگیری کنید. هواگیری به معنی خروج هوای اضافه از دستگاه است، که بر اساس طول عمر پکیج و مدل آن میتواند در بازههای مختلفی انجام شود. به همین منظور اولین گام این است که به سراغ رادیاتور های نصب شده بروید چرا که این بخش از سیستم است که طی گذشت زمان گاهاً از هوا پر میشود و میتواند طی استفاده از رادیاتور، عملکرد آن را با خلل رو به رو کند.
چنانچه هواگیری در پکیج به خوبی صورت نگیرد، در زمانهای مختلف هنگام کار، شاهد سر و صداهایی از پکیج خواهید بود. پس بهتر است تمامی مراحل هواگیری پکیج را به خوبی انجام دهید تا بتوانید از این سیستم به خوبی استفاده نمایید.
حتما بخوانید: علت های گرم نشدن پکیج کدامند؟
مراحل هواگیری پکیج
برای هواگیری پکیج در ابتدا شیر آب گرم را باز کنید تا پکیج روشن شود و آب گرم به جریان افتد. سپس می بایست پیچ هواگیری پکیج را بیابید که اغلب در انتهای پمپ قرار گرفته است. دستمالی که می تواند میزان زیادی آب جذب کند را آورده و آن را زیر پیچ هواگیری پکیج قرار دهید؛ در این حالت دستمال می تواند آب خروجی هنگام هواگیری را جذب نماید. البته برخی ها یک سطل و یا ظرف نیز زیر دستشان قرار می دهند تا قطره ای آب هم روی زمین نریزد.
برای باز کردن پیچ هواگیری، می توانید از یک پیچ گوشتی کمک بگیرید. توجه داشته باشید که برای باز کردن این پیچ برای هواگیری پکیج می بایست آن را خلاف عقربه های ساعت بچرخانید. بعد از چرخش پیچ، آب به همراه هوا از این ناحیه خارج خواهد شد. بهتر است خود را برای پرش های ناهماهنگ آب از درون این پیچ آماده نمایید تا به سرعت بتوانید دیوار را پاک کنید.
همچنین خوب است این نکته را به یاد داشته باشید آبی که از فرایند هواگیری پکیج بیرون می آید، بسیار گرم و جوش است به این معنا که احتمال سوختگی بالا می رود. ضمنا لازم است بدانید که حین هواگیری، از پیچ صدای خروج هوا و پاشش آب به گوش می رسد که رفته رفته از این صدا کاسته خواهد شد. چنانچه این صداها به طور کامل از بین رفت، بدان معنی است که هواگیری پکیج به شکل کامل انجام شده است. اکنون شما می توانید پیچ را در جهت عقربه های ساعت بچرخانید تا بسته شود تا در فصول سرد سال یک پکیج آماده به کار با کارایی بالا داشته باشید.
با انجام هواگیری شوفاژ به موقع و به صورت اصولی می توانیم راندمان عملکرد و طول عمر پکیج خود را بالاتر ببریم و از هزینه های مربوط به مصرف انرژی تا حد زیادی بکاهیم. هواگیری پکیج و یا هواگیری شوفاژ قبل از راه اندازی آنها حتی برای بهترین ها و با کیفیت ترین پکیج دیواری نیز الزامی می باشد در غیر اینصورت هوایی که در داخل مجرای عبور آب گرم محبوس شده است باعث کاهش راندمان و کارایی سیستم گرمایش می گردد در نتیجه هوای محیط به خوبی گرم نمی شود و مصرف و هزینه انرژی افزایش می یابد. همچنین با گذشت زمان رادیاتور شوفاژ دچار مشکل می شود و شما مجبور به پرداخت هزینه تعمیرات شوفاژ و رادیاتور خواهید بود.
بهترین زمان برای هواگیری رادیاتور شوفاژ
- هنگام شروع فصل سرما و هم برای مدت زمانی که از توقف جریان آب داخل رادیاتور ها گذشته است و قصد راه اندازی مجدد پکیج را دارید.
- زمانی که پکیج را روشن کرده اید ولی با روشن شدن پکیج و گردش آب داخل رادیاتور ها، شوفاژ و شیرآلات صدای غیر معمولی دارند و یا صدای شرشر آب از داخل شوفاژ به گوش می رسد.
- زمانی که دما در نقاط مختلف رادیاتور به صورت یکنواخت نیست، مثلا نواحی بالای رادیاتور نسبت به قسمت پایین تر آن سرد تر است، این تفاوت دما نشانه این است که نیاز به هواگیری شوفاژ می باشد.
- اگر بخشی از نواحی رادیاتور یا همه قسمت های رادیاتور همزمان سرد بود، نشتی هم وجود دارد در این صورت ابتدا باید اتصالات را مورد بررسی قرار داده و رفع ایراد گردد و بعد از آن هواگیری پکیج انجام شود در غیر این صورت مشکل همچنان باقی می ماند.
- اگر بعد از هواگیری پکیج بازهم شوفاژ گرم نمیکند باید از خدمات بعد از فروش مجاز برند پکیج خود کمک بگیرید تا با توجه به مدل و برند آن فکر اقدامات تخصصی را انجام دهد. لازم است قبل از هرگونه اقدامی برای تعمیر حتماً عیب یابی پکیج توسط کارشناس فنی مجاز صورت گرفته باشد و سپس پکیج تعمیر گردد.
- دقت داشته باشید که اگر هیچکدام از رادیاتورها بعد از اینکه پکیج راهاندازی شد نمی شوند به احتمال زیاد مشکل در پکیج یا سیستم لولهکشی آن است که با هواگیری پکیج مشکل حل نمیشود و باید نسبت به تعمیر پکیج اقدام کنید.
یک خبر خوب
چنانچه قصد خرید پکیج اصل و با کیفیت خوب را دارید، می توانید با مراجعه به صفحه فروش اقساطی در وب سایت دماتجهیز، تجربه خرید بهینه انواع سیستم های سرمایشی و گرمایشی را علاوه بر امکان فروش نقدی به خود هدیه دهید.
دمـاتجهیــز؛ بهترین قیمت ها و برند های تجهیزات تأسیسات ساختمان
سخن پایانی
برای بررسی و انتخاب پکیج گرمایشی موردنیاز خود میتوانید در ساعات اداری با کارشناسان بخش تجهیزات گرمایشی و موتورخانه در مجموعه دماتجهیر تماس بگیرید.
مقالات مرتبط
جهت کسب اطلاعات بیشتر، پیشنهاد میشود مطالب مرتبط با مقاله "راهنمای کامل هواگیری پکیج برای زمستان" را نیز مطالعه فرمایید.
- پکیج ایران رادیاتور یا بوتان کدامیک بهتر است
- مهمترین دلایل انتخاب پکیج گرمایشی استخر
- علت های گرم نشدن آب پکیج
- بهترین پکیج زمینی کدام است
منتظر تماس و مشتاق دیدارتان در مجموعه تخصصی دماتجهیز هستیم
با اشتراک گذاری مقاله فوق در شبکه های اجتماعی، دوستان خود را از مطالب مهم آن آگاه سازید.