آب معدنی یا دستگاه تصفیه آب :
همزمان با رشد جمعیت شهرنشین در سالیان اخیر و افزایش آلودگی آب های جاری از یک طرف و توجه بیشتر مردم به موضوع بهداشت و سلامت اجتماعی از طرف دیگر، استفاده از بطری های آب معدنی و دستگاه های تصفیه آب خانگی مورد استقبال روزافزون قرار گرفته است.
با توجه به اینکه آب یکی از حیاتی ترین عناصری است که برای سلامتی انسان مورد نیاز است ، تصفیه آب لوله کشی بمنظور آشامیدن آب سالم تر، خالص تر و با کیفیت تر یکی از موارد مهم در افزایش سلامتی به شمار می رود. امروزه بسیاری از مردم بمنظور آشامیدن آب سبک و سالم در منازل و محل کار خویش به استفاده از دستگاه تصفیه آب و یا بطری های آب معدنی روی آورده اند. زیرا تصفیه آب کلرزده لوله کشی در منازل، یکی از مواردی است که جهت ارتقاء سلامتی و بهبود عملکرد اندام ها و جلوگیری از ابتلا به بیماری های کلیوی و مجاری ادرار و ... بصورت روزافزون به چشم می خورد .
بطور کلی آب معدنی دارای املاحی نظیر کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم بوده لذا معمولا دارای طعم و مزه بهتری نسبت به آب لوله کشی می باشد. بمنظور ضدعفونی کردن و تصفیه آب معدنی در روش های استاندارد، قانونی و پذیرفته شده باید مراحل فیلتراسیون، ضدعفونی با ازن و اشعه مادون قرمز به جای روش کلر زدن به آب برای تهیه و ارائه آب معدنی استاندارد طی شود.
اکنون توجه شما را به نکاتی در خصوص مزایا و معایب آشامیدن مداوم آب معدنی و یا استفاده از دستگاه های تصفیه آب جلب می نماییم :
- مقادیر اضافه املاح موجود در بطری های آب معدنی مانند سدیم ، پتاسیم ،کلسیم ، منیزیم و ... برای بدن غیر قابل جذب بوده ، بنابراین مصرف زیاد آن میتواند موجب ابتلا به بیماری هایی نظیر سنگ کلیه ،فشار خون و ... گردد لذا مصرف زیاد آب معدنی برای افرادی که دچارمشکلات فشار خون هستند، توصیه نمیگردد. ولی مسئله مهمتر این است که آیا واقعا در تولید تمامی انواع برندهای آب معدنی از فیلتر ممبرین استفاده می گردد؟
- در دستگاه های تصفیه آب از فیلتر اسمز معکوس استفاده می شود، این همان فیلتری است که باید لزوما برندهای معتبر و استاندارد شده آب معدنی هم بمنظور تصفیه کامل آب در کارخانه های تولید آب معدنی خود حتما از آن استفاده نمایند.
- به منظور حفظ و نگهداری طولانی مدت کیفیت آب در بطری های آب معدنی از مواد نگهدارنده ای مانند فلوراید در آب این بطری ها استفاده می شود،که این ماده خود از عوامل شیمیایی بوده و مصرف مداوم آن نیز خطرناک است.
- گفته می شود در صورت تابش مداوم نور خورشید روی بطری های پلاستیکی آب معدنی ترکیبات شیمیایی خطرناک و احتمالا سرطان زا درون بطری ایجاد می گردد و همچنین یخ زدن آب بطری های آب معدنی نیز موجب تغییر و کاهش کیفیت آب آن می گردد.
- حمل و نگهداری دائمی بطری های آب معدنی علاوه بر زحمت، نیازمند صرف انرژی و زمان و هزینه بالا و چشمگیر در مقایسه با تهیه یک بار دستگاه تصفیه آب خانگی می باشد.
- همچنین ظرف پلاستیکی یکبار مصرفی که به عنوان بطریهای آب معدنی در سایزهای مختلف و تعداد بسیار زیاد تولید می گردد نیز پس از مصرف آب بی استفاده بوده و تا صدها سال در طبیعت بازیافت نمی گردد و خود موجب افزودن به آلودگیهای محیط زیست تشدید و مشکلات عدیده زیست محیطی امروزه کره زمین می گردد.
- با توجه به موارد بالا در مورد مشکلات استفاده مداوم از بطری های آب معدنی از یک طرف و همچنین بررسی هزینه ی تهیه ونصب یک دستگاه تصفیه آب خانگی در مقایسه با هزینه ی خرید دائم و استفاده مستمر از بطری های آب معدنی ، به نظر می رسد استفاده از دستگاه تصفیه آب در منزل و حتی در محل کار برای بهره مندی از آب سبک ، سالم و بهداشتی انتخاب شایسته و مناسبتری باشد.
با اشتراک گذاری مقاله فوق در شبکه های اجتماعی، دوستان خود را از مطالب مهم آن آگاه سازید.
سایر مقالات دستگاه تصفیه آب :
مزایا و معایب کلرزنی جهت تصفیه آب آشامیدنی
سه باور غلط در خصوص جوشاندن آب بمنظور تصفیه آب
دمـاتجهیــز؛ بهترین قیمت ها و برند های تجهیزات تأسیسات ساختمان
منتظر تماس و مشتاق دیدارتان در مجموعه تخصصی دماتجهیز هستیم
با اشتراک گذاری مقاله فوق در شبکه های اجتماعی، دوستان خود را از مطالب مهم آن آگاه سازید.